Stöd oss

Vill du hjälpa till att stödja föreningen ekonomiskt så går det att göra på flera olika sätt. Förutom att ge ditt stöd under hemmamatcherna så kan du även bli stödmedlen (se rubriken till höger). Dessutom har vi lite souvenirer till bra priser som du kan köpa om du kontaktar Staffan Petersson. Kontaktuppgifter till honom hittar du nedan.

Sälj gitarrer: Vi har gått ihop med gitarrguiden.nu där våra spelare får möjligheten att sälja gitarrer och i samband med försäljningen tjäna provision på varje gura.

Prenumerera på Bingolotto: Du kan också prenumerera på Bingolotto och samtidigt vara med och stödja Ängö BK. Vi bjuder på de 4 första lotterna.

Svenska Spel: ni kan stödja 3 föreningar genom erat spelkort. Vi är gärna 1 av dem.

Souvenirer

För att öka föreningens intäkter har vi tagit hjälp av tsreklam som hjälper oss att trycka upp profilkläder med Ängös logotyp.

Jackor med tryck från tsreklam med valfritt Ängö emblem.

Mössa “Ängö BK”: Svart bommullsmössa med vitt Ängö BK-tryck.

T-shirt “Ängö Äger”: Svart bommullströja med vitt tryck

Badlakan “Ängö emblem” Bommulshanduk